General Awareness Online Exam 2017 Question Paper with Answers Key

General Awareness Online Exam 2017 Question Paper with Answers Key - General Knowledge for Bank Exams, IBPS, SSC and UPSC. General Studies GK 2017 Questions and Answers. Latest GK 2017 Computer based Online Exam Multiple Choice Questions for IBPS Exams and other Competitive Exams.

General Awareness Online Exam 2017 Question Paper

  1. India’s largest public WiFi service has been launched by which state government?

(A) Kerala (B) Himachal Pradesh (C) Maharashtra (D) Karnataka

  1. The largest nationalized commercial bank of India is

(A) State Bank of India (B) Central Bank of India (C) Reserve bank of India (D) Bank of India

  1. Who has won the 2017 Qatar Open Men’s singles tennis tournament?

(A) Novak Djokovic (B) Andy Murray (C) Rafael Nadal (D) Stefan Edberg

  1. ________’s capital Kohima has been declared as a smoke-free city.

(A) Nagaland (B) Meghalaya (C) Goa (D) Manipur

  1. If a brass ring is heated, its diameter will

(A) increase slightly (B) decrease slightly (C) remain same (D) It cannot be said.

  1. The book “Bose: The Indian Samurai – Netaji and the INA Military Assessment” has been authored by whom?

(A) Sanjaya Baru (B) Sanjeev Sanyal (C) G. D. Bakshi (D) Ashok Tandon

  1. Which of the following countries ranks first in the production of coffee?

(A) Mexico (B) Costa Rica (C) Columbia (D) Brazil

  1. The 2017 Pravasi Bhartiya Divas (PBD) will be hosted by which city?

(A) New Delhi (B) Gurugram (C) Chennai (D) Bengaluru

  1. The Jigme Dorji National Park is located in which country?

(A) India (B) Nepal (C) Bangladesh (D) Bhutan

  1. The International Conference on “Yoga for diabetes” has been held in which city?

(A) New Delhi (B) Chennai (C) Pune (D) Bhopal

General Awareness Online Exam 2017 Key

Candidates can also check the Answer key below.

  1. C 2. A 3. A 4.A 5. A
  2. C 7. D 8. D 9. D 10. A

Candidates can also download the question paper& key in pdf format.

Click here to DOWNLOAD PDF

Android App

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Disclaimer: Every effort has been made to ensure accuracy of data on this website. www.dailycareers.in will not be responsible for any consequences or errors in the information provided.